dinsdag 19 juni 2012

Leasetopper! De nieuwe Audi A3 met 20% bijtelling.

Leasetopper! De nieuwe Audi A3 met 20% bijtelling. 

De nieuwe Audi A3 met 20% bijtelling
Zie ook de nieuwe Audo A3 Sportsbackhttp://lage-bijtelling.blogspot.nl/2012/10/de-audi-a3-sportback-met-20-bijtelling.html

De nieuwe Audi A3 is vanaf afgelopen 25 mei te bestellen bij de Nederlandse Audi-dealers. Als eerste is er alleen een 3 deurs variant te krijgen. Over enkele maanden verwachten we de sportback, de naam die Audi geeft aan een 5-deurs Audi. Een kale A3 is te krijgen vanaf € 25.650. In eerste instantie is er keus uit drie motoren: twee TFSI-benzineversies en een TDI. Alle drie de modellen hebben een groen energielabel (A of B) en vallen bij zakelijke inzet in de 20%-categorie van de bijtelling.
De nieuwe Audi A3 met 20% bijtelling
Qua uiterlijk lijkt de nieuwe Audi A3 niet veel veranderd. Je moet redelijk lang kijken om de verschillen te zien. Ten opzichte van zijn voorganger is de nieuwe A3 tot 80 kg lichter. Dit ondanks een uitgebreidere standaard (veiligheids-)uitrusting. Mede door het lagere gewicht, zijn de nieuwe Audi A3-modellen gemiddeld 12% zuiniger dan hun toch al efficiënte voorgangers.

De nieuwe A3 is een leasetopper
De nieuwe Audi A3 begint met drie verschillende motoren. De 1.4 TFSI benzinemotor is goed voor een vermogen van 90 kW/122 pk de gemiddelde CO2-uitstoot bedraagt 120 g/km (A-label). De A3 1.8 TFSI (132 kW/180 pk) met standaard zeventraps S tronic-transmissie heeft een CO2-uitstoot van 130 g/km. Vanaf augustus is de A3 er ook met de 2.0 TDI (110 kW/150 pk). De gemiddelde CO2-uitstoot bedraagt slechts 106 g/km. Elke Audi A3 met één van deze motoren valt voor zakelijke rijders in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling.
De prachtige Audi A3

Rijk uitgerust
Natuurlijk is een vanaf prijs van 25.650 aan de forse kant, maar dan krijg je ook wel een complete auto. De nieuwe Audi A3 heeft een aanzienlijk uitgebreidere uitrusting dan zijn voorganger. Alle modellen beschikken standaard over onder meer MMI Radio met acht luidsprekers, lichtmetalen velgen, airconditioning, een met leder bekleed stuur, verwarmbare buitenspiegels, ruitensproeiers en Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes voor de passagiersstoel, inclusief automatische deactiveringsfunctie van de bijrijderairbag.

De Audi A3
Pro Line
In goede Audi-traditie zijn de nieuwe A3-modellen direct bij de marktintroductie leverbaar in Pro Line-uitvoering. Dat betekent een uitbreiding van de standaarduitrusting met onder meer: middenarmsteun vóór, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, multifunctioneel lederen stuur en het navigatiepakket inclusief SD-kaart-navigatie voor Europa, Audi Music interface met Bluetooth audio streaming, telefoonvoorbereiding basis, 2 TB SDXC-kaartlezer en kaartweergave op 5,8-inch kleurenscherm.
De Audi A3 is helemaal af

De Audi A3 in Pro Line Plus-uitvoering voegt hier nog Xenon plus verlichting en een volautomatische airconditioning aan toe. De bijtellingvriendelijke meerprijs voor de Pro Line-uitvoering bedraagt € 1.650 en die voor de Pro Line Plus-uitvoering € 2.950.
De Audi A3 zit vol met moderne techniek

De kont van de A3

Audi A3

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...