woensdag 13 juli 2011

Nieuw! De Audi A5 is opgefrist en is verkrijgbaar in een uitvoering met maar 20% bijtelling

Lage bijtelling Audi A5

De Audo A5 is er nu ook met maar 20% bijtelling

Nieuw! De Audi A5 is opgefrist en is verkrijgbaar in een uitvoering met maar 20% bijtelling.

De Audi A5 zag er nog eigentijds genoeg uit, maar Audi wil het uiterlijk meer in lijn brengen met de rest van het gamma. Vandaar dat Audi de A5 én de S5 heeft onderworpen aan een facelift. Bijzonder: hier is het juist een benzineversie die in aanmerking komt voor lage bijtelling.
Lage bijtelling Audi A5
De gefacelifte A5 is als Sportback 4,71 meter lang. De Coupé en de Cabriolet zijn 4,63 meter lang. Er zijn nieuwe kleuren leverbaar, waardoor het totale palet nu bestaat uit zestien tinten. Audi biedt voor het dak van de Cabriolet nu vier opties aan. Verder is er het S Line-pakket, dat bestaat uit een 10 millimeter verlaagd onderstel, zwarte bekleding voor het interieur en 18-inch lichtmetaal.
Lage bijtelling Audi A5
Binnenin heeft Audi subtiele wijzigingen doorgevoerd in het kleurgebruik. Het gaat onder meer om nieuwe stuurwielen en witte verlichting voor de displays. Een belangrijke wijziging voor de A5 Sportback is dat deze nu ook met vijf afzonderlijke zitplaatsen geleverd kan worden.
Het grote nieuws op motorisch vlak is de introductie van een nieuwe 1.8 TFSI.

20% bijtelling voor de Audi A5
De viercilinder benzinemotor is goed voor 170 pk en 320 Nm. Het blok heeft een verbruik dat maar liefst 11 procent lager ligt dan bij de vorige modellen. In de A5 Coupé is het gemiddeld verbruik van deze 1.8 TFSI 5,7 liter per 100 kilometer. De CO2-uitstoot is 134 g/km. Hierdoor voldoet de A5 1.8 TFSI aan de eisen voor 20 procent bijtelling. En dat is voor veel leaserijders heel goed nieuws. Nu komt voor veel meer mensen ook een A5 in beeld!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...