donderdag 15 april 2010

Maar 14% bijtelling voor Seat Ibiza ST 1.2 TDI (stationwagon)

14% bijtelling voor Seat Ibiza ST 1.2 TDI (stationwagon)

14% bijtelling voor Seat Ibiza ST 1.2 TDI (stationwagon)
Seat komt dit jaar met de nieuwe station versie van de Ibiza. Na lange afwezigheid van een stationwagen in dit segment komt Seat met de Ibiza ST. Na de Ibiza SC en de Ibiza vijfdeurs, is dit de derde variant. Ondanks zijn lange achterkant zijn de ontwerpers er in geslaagd het sportieve karakter van de Ibiza te behouden.

Ruimte en gebruiksgemak
De Ibiza is met zijn afmeting van 4,23 meter 18 centimeter langer dan de hatchback. De inhoud van de bagageruimte komt hiermee op een ruime 430 liter, die nog verder toeneemt wanneer de achterbank neer wordt geklapt. Het interieur bestaat uit kwalitatief hoogwaardig materiaal. De ontwerpers hebben oog voor het kleinste detail: slimme en praktische opbergvakjes die mooi zijn afgewerkt.

Beschikbare motoren
Seat heeft drie benzine en drie dieselmotoren beschikbaar gesteld voor de ST. De benzinemotoren zijn de 1.2, 1.4 en de 1.2 TSI. Het dieselpalet bestaat uit de 1.6 TDI met 90 of 105 pk. Deze motoren vallen in de 20% bijtelling categorie. De 1.2 TDI 75pk met common-rail techniek inbegrepen komt in de 14%(!) bijtelling.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...