woensdag 16 mei 2012

De Volkswagen Up! biedt een mooi alternatief voor mensen die een heel lage bijtelling willen

De Volkswagen Up!
Volkswagen bestormt de markt van kleine zeer zuinige auto's. De Volkswagen Up! biedt een mooi alternatief voor mensen die een heel lage bijtelling willen.

De Volkswagen Up!
Voor mensen die een auto van de zaak willen, en dat heel goedkoop willen houden, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt zorgen voor een auto met een lage aanschafwaarde maar je kunt ook kiezen voor een auto met een lage CO2 uitstoot. Daardoor heb je maar 14% bijtelling. Het leuke is dat je die twee ook kunt combineren. Een auto met maar 14% bijtelling waarvan de aanschafwaarde heel laag ligt. En dan kom je uit bij de Aygo, C1 of 107.

Een Up! met stoere velgen

Sinds kort is er ook de Up! Een alternatief van Volkswagen. De Up! is een strakke kleine auto die je al voor minder dan 200 euro per maand kunt leasen. Met maar 14% bijtelling over de nieuwprijs van minder dan 10.000 euro.
De Up! is er ook als 5-deurs variant

In de BlueMotion Technology-uitvoering heeft de Volkswagen Up! zelfs de laagste CO2 -uitstoot van alle niet-elektrische auto’s. De Up! is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: ‘take Up!’, ‘move Up!’ en ‘high Up!’

In Nederland in de Up! in een beperkt aantal kleuren beschikbaar: Zwart, rood, wit en blauw. In het buitenland zijn ook andere kleuren gesignaleerd.


Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...