zondag 25 april 2010

Volkswagen Polo BlueMotion met slechts 14% bijtelling

Na een lange tijd van ontwikkelingen is het eindelijk zover. De Volkswagen Polo BlueMotion met slechts 14% bijtelling. De Polo BlueMotion heeft een verbruik van slechts 3,3 liter per 100 kilometer en een CO2 uitstoot van 87 gram per kilometer. De vanafprijs is verlaagd van 16.490 naar 16.190 euro

Aandrijving
De motor van de Volkswagen Polo BlueMotion is een 1.2 liter TDI motor met een vermogen van 75 pk. De Polo BlueMotion is niet alleen aantrekkelijk voor de zakelijke rijders. Ook de privé-rijders kunnen profiteren van het voordeel van deze zuinige en milieuvriendelijke Polo BlueMotion. Door zijn lage uitstoot hoeft u namelijk geen BPM te betalen.

BlueMotion
Het lage verbruik van de Polo BlueMotion is niet alleen te danken aan de zuinige TDI motor, maar ook aan andere aanpassingen zoals: Een betere aerodynamica, de grille is gewijzigd, de gehele body is met 10% verlaagd en er zijn banden gemonteerd met een lagere rolweerstand. Tevens is de Polo BlueMotion ook uitgerust met handige technieken die bijdragen aan een lagere uitstoot zoals: het start/stop systeem, regeneratief remsysteem, schakel indicator en een bandenspanningsmeter.

-30 kilometer rijden op 1 liter
-slechts 87 gram CO2-uitstoot
-14% Bijtelling
-BPM-vrij
-Geen wegenbelasting

3 opmerkingen:

Leugens zei

Wat heb ik als prive eigenaar en rijder in hemelsnaam aan het telkens weer vermelden van de bijtelling bij auto's in de reclames? Hou daar toch aub mee op.

;-) zei

Er zijn ook rijders die NIET prive rijden....

Anoniem zei

@rebbel
Kijk dan ook niet op een site die over lage bijtelling gaat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...